Salon Horninpuistossa valaistaan puu

4
Valaistusta asennetaan lehtosaarnin ympärille Salon Horninpuistossa. Kuva: Kirsi-Maarit Venetpalo.

Salon Horninpuistossa olevaan yhteen puuhun asennettiin Salon kaupungin tilaamat niin sanotut kausivalot myöhään torstai-iltana.

Valot on tilannut Salon kaupunki Suomen Jouluvalo Oy:ltä asennuksineen.
Kaupungin viheraluesuunnittelija Matti Nikanderin mukaan kausivalot ovat yleistyneet muualla kaupungeissa ja Salossa valaistua puuta kokeillaan yhdessä paikassa ja yhdessä puussa.

– Se on pimeän kauden valo, ja puuksi valikoitui mielestäni oikea Salon puistojen puukaunotar, lehtosaarni, sanoo Nikander.
Valot kytketään puistovaloihin, jotka syttyvät iltaisin. Lopullinen kytkentä tapahtuu ensi viikon aikana.

 

Lue lisää 03.11.2018 lehdestä 

Päivi

Aivan mahtavaa… Upeeta, kiitos kaupungille, ja lisää näitä? Talviaika alkoi ja pimeys. Tästä jokainen koristelemaan valoilla parvekkeita ja pihojaan.

Rms

Mahtavaa, tällaisia onkin odoteltu jo kauan! Ja ihanaa nimenomaan että kyseessä ovat kausivalot, eikä niin että heti joulun jälkeen riisuttaisiin, niin kuin suurin osa muista valoista. Kuitenkin pitkälle helmikuuhun riittää pimeää aikaa, johon kaikenlaiset valot ovat mukava piriste!

Tyytyväinen tyttö

Nyt on upea valaistus! Jouluvalotkin saisivat olla samantyyppisiä kuin tämä, pääkadun varrella oleviin puihin. Useissa kaupungeissahan näin tehtykin. Hyvä Matti!

mamma liitoskunnasta

Vielä kun edes joulukuun alusta vuoden loppuun olisivat ne jouluvalot myös aamupäivän antamassa valoa ja positiivista mieltä kaupunkiin tulijoille. Toiveeni siltä varalta, j o s tulee harmaan hämärä loppuvuosi kuten vuosi sitten. Valaistusta puusta kaikki kiitos kaupungille.