Somerolaisnuoret kaahasivat korttinsa hyllylle – ajoivat lähes sataa keskustassa

7

Kahden nuoren kilpa-ajo päättyi ajokorttien hyllyttämiseen Somerolla.

Poliisi oli partioimassa Someron keskustassa maanantai-illalla puoli yhdentoista aikaan. Poliisi havaitsi Joensuuntiellä kaksi selvästi ylinopeutta ajavaa autoa ja mittasi molempien autojen nopeudeksi 99 km/h. Joensuuntiellä on kyseisellä kohdalla 40 km/h nopeusrajoitus.

Poliisi sai pysäytettyä molemmat hurjastelijat ja määräsi heidät välittömästi ajokieltoon. Salon poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Toinen epäillyistä on 25-vuotias mies ja toinen 19-vuotias nainen. Molemmat epäillyt ovat somerolaisia.

Osku

Ne olikin sitten varmaan ainoat autot Someron keskustassa tuohon aikaan. Poliisi ja pari nuorta.

Kake kaahari

Kerrankin kaaharit ja poliisi kohtaavat oikeassa paikassa.

Kake Kaahari

Luulisi hävettävän, mutta nykyäänhän homma menee niin, että iskä tai äippä soittaa poliisille ja haukkuu kommunistiksi tai jotain muuta kun meidän lapsia vainoaa. Muiden kakarat kyllä tekee mitä sattuu.

Anttoni

Minun mauto olisi jättänyt nuo kaikki!

Kukkahattutäti

En ymmärrä, mikseivät nuoret osaa ajaa rajoitusten mukaisesti. Hirveää lasten ja vanhusten vaarantamista tuollainen hurjastelu!

Elämä alkaa 200km/h

Ketähän nuo vaaransivat Somerolla tuohon aikaan? Korkeintaan itsensä jos sitäkään!! Salossakin teitä missä 40km/h rajoitus, mikä täysin toimimaton rajoitus kyseisille tieosuuksille!

Make

Höpöjuttua että molemmille mitattaisiin sama vauhti. Oikeasti ei mitata kuin toisen nopeus ja molemmille tulee samasta nopeudesta tuomio. Aina kun on tällainen ”kilvanajo” niin molemmille mitattu sama nopeus.