Vilpas jatkoi kotivoittoputkeaan Korisliigan runkosarjassa – Karhubasketin pistetykki Moser suli täysin Salohallissa

1
Teemu Rannikko oli Vilppaan ykköspelaaja lauantain ottelussa.

Salon Vilpas jatkoi kotivoittoputkeaan Korisliigan runkosarjassa tiistaina. Vilpas kaatoi finaaliuusinnassa hallitsevan Suomen mestarin Kauhajoen Karhubasketin 83-77. Ottelun päätösneljännekselle lähdettiin kutkuttavasti tasatilanteesta 57-57.

Vilpas on voittanut runkosarjassa Salohallissa 29 peliä putkeen. Viimeksi salolaiset ovat kärsineet tappion kotonaan 8. helmikuuta 2017, jolloin Helsinki Seagulls vei pisteet mennessään.

Karhubasket-voitolla Vilpas sai haluamansa revanssin, sillä kauden avausottelu lokakuussa oli päättänyt kauhajokisten kotivoittoon jatkoajalla.

Vilppaan tasaisesta ryhmästä konkaritakamies Teemu Rannikko heitti 15 pistettä. I divisioona B:n PeU-Basketissa alkukauden jättitehoin mellastanut Remond Brown sai tulikasteensa liigatasolla. Hän pelasi reilut 12 minuuttia ja sai palkinnoksi kolme levypalloa, muttei pisteitä.

Vierailta Durrell Summers linkosi 25 ja Rene Rougeau 21 pistettä. Alkukauden peleissä 23 pisteen keskiarvolla pussittanut Michael Moser sen sijaan kyykkäsi pahasti Salohallissa. Hän sai kasaan ainoastaan kaksi pistettä.

Vilpas porskuttaa sarjakärjessä kahdeksalla voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Karhubasketille tappio oli kauden kolmas seitsemässä kamppailussa.

Vilpas on tositoimissa seuraavan kerran jo torstaina paluun kilpailukalenteriin tehneessä Suomen cupissa. Vilpas kohtaa Helsingissä Munkkiniemen Kisapojat. Korisliigassa salolaisten seuraava ottelu on ohjelmassa ensi viikon keskiviikkona BC Nokiaa vastaan vierasparketilla.

KK, Turku

Loistavaa Teemu!!