Höyryjuna Ukko-Pekka vierailee Salossa

5
Ukko-Pekka vauhdissa. Kuva: TS/Petteri Hakanpää

Höyryjuna Ukko-Pekka vierailee Salossa perjantaina. Talkoovoimin puksuttavalla junalla pääsee Salosta kello 10.39 Paimioon ja takaisin Saloon.
Salosta Paimioon matkaavien ja sieltä takaisin haluavien juna on takaisin Salossa kello 11.47. Sen jälkeen juna lähtee uudestaan kohti Paimiota kello 12.07 ja jatkaa Paimiosta kello 12.44 kohti Turkua.
Paimiossa juna pysähtyy koirapuiston kohdalla.
Talkoovoimin kulkevan junan toimintaa pyöritetään lipputuloilla eikä junalla ole mitään tekemistä VR:n kanssa. Kaikki tulot menevät kaluston kunnossapitoon, veturitallin vuokraan ja muihin juokseviin kuluihin.
Junan peruskokoonpano on höyryveturi Ukko-Pekka Hr1 1009 ja kolme matkustajavaunua (kahvilavaunu, salonkivaunu ja baarivaunu).

 

Alla kesäisiä tunnelmia höyryjunasta. Ukko-Pekka vieraili seudulla viimeksi kesällä 2018.

Johnson

Mahtavaa! Kunpa vaan pääsisi itse mukaan.

Tapio Äyräväinen

Tuonne on mentävä. Olen Meidän Rouvan kanssa kerran ollut samalla reissulla ja lukemattomia kertoja myös Minkiössä. Pyydän hyvän ystäväni, Justuksen – 4 v, mukaan.

Ex-Noksu

Kävitkö jakamassa vaalimainoksia? Mielestäni persujen pitäisi tehdä lakialoite, ettei höyryveturia saa ajaa peruuttaen, tenderi edellä. Paljon oli kiinnostuneita asemalla, hyvää vaalikarjaa…

Junamies

Ja sunnuntaina pääsee myös Karjaalle, puolilta päivin.

Sara

Ihanaa oli päästä junista tykkäävän 3-vuotiaan pojan kanssa kyytiin.