Joulumarkkinat toivat hulinan Teijolle ja Mathildedaliin

0

Väkeä oli runsaasti liikkeellä lauantaina, kun Teijon ja Mathildedalin ruukkikylissä kokoonnuttiin joulumarkkinoille.

Markkinahulinaan ehtii mukaan vielä sunnuntainakin. Teijon Masuunin käsityöläismarkkinat ovat sunnuntaina avoinna klo 11-16. Markkinoiden lisäksi kaikki Masuunin puodit ja näyttelyt ovat avoinna. Galleriassa on Aila ja Asko Salmisen yhteisnäyttely Heijastuksia ja aulan ja kahvilan puolella Tiina Harjolan Pieniä maailmoja. Lapsille ohjelmassa on esimerkiksi poniajelua ja joulupukin vierailu, ja Teijon kivikirkossa on avoimet ovet.

Mathildedalin yksipäiväiset joulumarkkinat avasivat joulukauden lauantaina, mutta kylän palvelut ovat avoinna myös sunnuntaina ja tulevina joulukuun viikonloppuina. Osa puodeista on avoinna myös arkisin, ja kylä on valaistu jouluisasti.

Lue lisää sunnuntain Salon Seudun Sanomista