Karhuryhmän poliisin epäillään huijanneen Helsingin poliisilta 150 000 euroa – oikeuskäsittelyn määrä alkaa tänään

1

Karhuryhmän ylikonstaapelin epäillään erehdyttäneen vääränsisältöisillä laskuilla Helsingin poliisia maksamaan 150 000 euroa. Eläkkeellä olevan ylikonstaapelin syytteitä muun muassa törkeästä petoksesta, törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä ja ampuma-aserikoksesta on määrä käsitellä Helsingin käräjäoikeudessa tänään.
Ylikonstaapelin rikoskumppaniksi epäillään johtohenkilöä yrityksestä, joka myi tuotteita poliisille. Heidän epäillään erehdyttäneen Helsingin poliisilta rahat, jotka päätyivät syyttäjien mukaan ylikonstaapelille.
Yrityksen johtohenkilöä syytetään törkeästä petoksesta, kahdesta törkeästä veropetoksesta, kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.
Syyttäjien aiemman kertoman mukaan molemmat ovat kiistäneet syytteet.

STT

Kuvat:

kansalainen vaan

Ai ai ai. ”Syytön” kunnes tuomio tulee, mutta syytä epäillä ja käräjille. Alkaakohan pikku hiljaa suunta muuttumaan?