Kommunisti Voitto Suominen ei anna periksi

7
Voitto Suominen on ollut kommunistien ehdokkaana 1980-luvulta saakka.

Salolainen Voitto Suominen on ollut kommunistien ehdokkaana lukuisissa vaaleissa, eikä hän anna periksi vieläkään.

– Teen poliittista työtä työttömien, eläkeläisten ja pienituloisten perheiden takia. Olen joka päivä tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei mene hyvin, sanoo Suominen.

Suominen on Vaihtoehto 90 -yhdistyksen puheenjohtaja. Hän on eläkkeellä ja tekee vapaaehtoistyötä päihdeongelmaisten, mielenterveysongelmaisten, eläkeläisten ja yksinäisten parissa.

– Pahoinvointi on käsin kosketeltavaa kentällä. Monet sanovat, että Salo on selvinnyt Nokia-katastrofista, mutta elämme vielä sen jälkimainingeissa.

Viime eduskuntavaaleissa KTP sai koko maassa yhteensä 1 100 ääntä. Suomisen mukaan puolueen tavoite on tuoda jälleen kerran esille omaa linjaansa.

EU ei ole Suomisen mielestä tuonut tavalliselle ihmiselle mitään parannusta elämään, ja esimerkiksi pienviljelijöille se on tarkoittanut tappolinjaa.

– Porukka velloo pitkin EU:ta, rajat ovat auki rikollisille ja terroristeille. Ei tällaisella Euroopalla ole tulevaisuutta.

Kyl mää vaa nii ihmettelen mihin tää maailma menee

Sormet hakevat näppäimistöllä. Mitä voin kirjoittaa. Tässä mainittiin kommunismi ja viitattiin mahdollisuuteen rajojen kiinnipitämisestä. Paha on paha. Samaan aikaan, kun nämä toiset kommmunistit siis nämä vasemmistoradikaalit heiluttavat punaista lippua ja huutavat, että rajat auki.

Tämä nykymaailma on kyllä hullu.

Onko tämä nyt sitten niin, että vanhakommarit ovat rajat kiinni -jengiä, ja sitten nämä uuskommarit ovat rajat auki -jengiä? Että vanhat ovat vähän ku perussuomalaisia ja uudet vähän kuin Li Anderssonin vasemmistoliittolaisia?

Ääni voitolle täältä

Mitä tekemistä l.a:lla on kommunismin kanssa?

Marco

Lehdessä uhosi joukkojensa siirtyvän kaduille vuoden 1918 malliin – seuratkaa työväentalon antennimastoon kiinnitettävää punaista lyhtyä.

MDI

Kommunismin edistyksellinen autuus on niin nähty. Kommunismissahan niitä pienituloisia ja liki eläkkeettömiä vasta olikin, työttömät olivat sitten gulagissa. Loput puhdistusten jälkeen kuopassa. Sairas aate.

Aikataulu

Pienviljelijät ja keskikokoisetkin tilat tapettiin jo ennen EU-aikaa. Isäni jäi eläkkeelle juuri ennen EU:hun menoa ja oli kylän ja varmaan myös puolen pitäjän viimeinen päätoiminen viljelijä.

Niin mutku

Toistuvasti moititaan, ettei EU ole tehnyt tarpeeksi pienviljelijän eteen. Vaan olisiko tilanne parempi, kun elintarvikkeiden tullimuurit olisivat kiinni Eurooppaan ja me muurin ulkopuolella?

Voitto Suominen saa varmasti itsekin nauttia monesta parannuksesta, jotka ovat lähtöisin yhteisestä EU-työstä. Mm. talletukset ovat paremmassa turvassa, kun joku itseä fiksumpi katsoo, etteivät pankit enää kaatuile. Monella on varmaan muistissa 90-luvun alku, jolloin olivat kotimaisessa valvonnassa. Huh.

Eräs vaan

Kun luin lehdestä hänen juttunsa, niin ajatusmaailma koostuu länsimaisesta kulttuurista ja hyvinvoinnista periaatteella rusinat pullasta. Ja sen voimin sitten haaveet ikivanhoillisesta punaisesta aatteesta.

Neuvostoliitto oli teoriassa hieno keksintö, mutta konkurssi vaan tuli. Venezuelassa kävi samoin, ja vielä öljyvaltio.