PeU-Basket jatkaa koripallokauttaan kahdella ulkomaalaispelaajalla

0
Remond Brown jatkaa pelejään PeU-Basketissa ja harjoittelua Vilppaassa.

Koripallon miesten I divisioona B:ssä pelaava PeU-Basket tekee yhdenlaista seurahistoriaa. Joukkueen riveissä on ensimmäistä kertaa kaksi ulkomaalaispelaajaa.

Laitahyökkääjä Remond Brown palaa perniöläisjoukkueeseen, jossa hän myös aloitti kauden. Brown pelasi PeU-Basketissa viisi ottelua 34 pisteen ja 11 levypallon keskiarvotehoilla.

Tämän jälkeen mies siirtyi Vilppaan korisliigajoukkueeseen tuuraamaan loukkaantunutta D. J. Fenneriä. Brownin peliaika ja tehot kahdessa liigaottelussa jäivät vähiin, ja lisäksi hän pelasi Suomen Cupin avauskierroksen ottelussa Munkkiniemen Kisapoikia vastaan. Tämän jälkeen Vilppaaseen liittyi Antonio Ballard.

Vilpas jatkaa kautta tällä erää neljällä ja PeU-Basket siis kahdella ulkomaalaispelaajalla. Brownin korvaajaksi tullut Reggie Dillard pysyy Perniössä, ja molemmat miehet harjoittelevat myös Vilppaan mukana.

– Brown tulee pelaamaan meillä kauden loppuun saakka, ja Dillardin tilanne katsotaan siirtoajan loppuhetkillä. Mikäli Vilpas tarvitsee niin sanotun viidennen ulkomaalaispelaajan loppukauden turvaksi, Dillard siirtyy tuolloin Vilppaan liigamiehistöön, toteaa PeU-Basketin päävalmentaja Samu Kaaresvirta seuran tiedotteessa.

Siirtoikkuna sulkeutuu helmikuun lopussa. PeU-Basket on aloittanut kauden omia odotuksiaan paremmin voittamalla yhdeksästä ottelusta seitsemän. Seuran toistaiseksi paras kausi oli 2014-2015, jolloin se selviytyi divisioona B:n finaaleihin. Tuolloin seura ei ottanut vastaan ansaittua mahdollisuutta nousemiseksi divisioona A:han.