Salossa puukotettu tyttö pääsi sairaalasta, puukottajasta ei havaintoja

3
Salon poliisin tutkinta Ylä-Ollikkalan veriteosta on valmistunut.

Salossa pahoinpidelty 15-vuotias tyttö pääsi poliisin mukaan lauantaina iltapäivällä sairaalasta kotiin. Tytön puukottajasta ei toistaiseksi ole saatu yhtään silminnäkijähavaintoa.

Poliisi sai perjantai-iltana ilmoituksen, että Salon Ylhäisissä Lasikujan varrella oli pahoinpidelty kävelyllä ollutta tyttöä puoli viiden aikaan iltapäivällä. Tyttö oli tapahtumahetkellä yksin, eikä hän tuntenut hyökkääjää. Poliisi on pyytänyt yleisöltä havaintoja tapahtumasta, mutta niitä ei ole saatu, kertoi tutkinnanjohtaja Jari Riiali Lounais-Suomen poliisista lauantaina iltapäivällä.

Uhri toimitettiin perjantaina pahoinpitelyn jälkeen Tyksiin. Hänen saamansa fyysiset vammat ovat lieviä, mutta henkisesti tapaus on ollut järkyttävä. Poliisi ei vielä lauantaina päässyt kunnolla kuulemaan tyttöä, vaan se siirtyy Riialin arvion mukaan ensi viikon alkuun. Toistaiseksi poliisi ei ole saanut selville tekijän tuntomerkkejä.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja tapauksesta sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 447088. (SSS, STT)

Juttua on päivitetty klo 17.20.

Jussi

Pitäisikö pyytää tutkimusapua isolta kirkolta ennen kuin tulee kolmas uhri?

Pettynyt

Tästä samaa mieltä! Tuntuu, ettei paikallista poliisia kiinnosta ”pikkurikokset”. Murtoja ei saada selvitetyksi, varkaudet eivät kiinnosta, ilkivallan tekijöitäkään ei jaksa lähteä tutkimaan. Täytyy olla varmaan pankkiryöstö, tappo, murha, ennen kuin alkaa pakostakin kiinnostaa, koska medialuo paineen.

Ei lisää uhreja, kiitos!

Mopopoikien teot kiinnostavat paikallista poliisia enemmän.