Monitoimihallin kuntosalin tilat tuplaantuvat Somerolla

0
Someron monitoimihallilla alkaa remontti kesäkuussa. Remontti sulkee hallin viideksi kuukaudeksi.

Someron monitoimihallin kuntosalin tilat kaksinkertaistuvat nykyisestä ensi vuonna tehtävän remontin yhteydessä. Laajennuksen jälkeen kuntosalilla on tilaa noin 190 neliötä. Someron tekninen johtaja Marko Mäkinen kertoo, että laajennuksen jälkeen kuntosalia voi käyttää kellon ympäri kulkukorttien avulla.

Kuntosalin laajennus maksaa runsaat 100 000 euroa.

Kuntosalin laajennus osa monitoimihallin runsaat 700 000 euroa maksavaa kunnostusta. Hallin suuressa liikuntasalissa maalataan ensi vuonna seinät ja korjataan katsomoa. Mäkinen arvioi, että liikuntasali pystytään pitämään käytössä töiden aikana.
– Liikuntasalin käyttöön on tulossa korkeintaan lyhyt tauko. Tässä auttaa se, että salin lattiaa ei tarvitse uusia, Mäkinen toteaa.