Rikalan hotelli- ja ravintolapalvelut uudistetaan perusteellisesti Salossa. Suur-Seudun Osuuskaupan hallitus on päättänyt teettää 3 miljoonan euron remontin seuraavan kahden vuoden aikana.

Toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen toteaa, että ikä on alkanut jo painaa vuonna 1985 rakennetun rakennuksen ilmettä.

Remontti aloitetaan ensi vuonna hotellin aulasta ja ravintolatiloista. Sen jälkeen ovat vuorossa julkisivu ja ikkunat. Viimeiseksi kunnostetaan kaikki 69 huonetta, joiden on tarkoitus olla valmiita alkuvuodesta 2020. Hotelli ja ravintolat palvelevat läpi remontin.

Lue lisää Salon Seudun Sanomista 4.12.2018

Mikrobi

Hienoa! Toivottavasti uusi ilmastointi ei pilaa sisäilmaa, kuten esim. kouluremonteissa on käynyt.

M H

Varmasti ihan aiheellista. Toivottavasti tulisi vähän raikkaampi ilme. Nykyisin kuin suoraan seitsemänkymmentäluvulta. Ja sitten samalla uudet ruokalistat joissa myös sitä raikkautta. Nykyinen rasvassa tihkuva ruoka aikansa elänyt.

Jos ei hyvällä niin rahalla

Sama homma joka kerta kun Saloon tulee uusia ravintola-alan yrityksiä niin osuuskauppa laittaa Rikalan remonttiin.

Mamma

Eipä niitä ravintola-alan yrityksiä taida sitten kovin usein tulla, Rikala tulee kohta muotiin kun 70-luvun tunkkaisuus on tulossa taas. Sitä paitsi uutta ravintola-alan yritystä ei millään remonteilla ohiteta tällä kertaa.

Ei muka uusia yrittäjiä

Juuri itsenäisyyspäivän vaiheilla on vietetty ravintola Kastun avajaisia.

Ei taida olla uusi

Eikös Kastua pidä sama tyyppi kuin Seurahuonetta?

Mamma

Juuri Kastua tarkoitin ja jo avauksen tehneenä tarkoitin että tätä ravintolaa on vaikea ohittaa pelkällä tilojen remontilla. Saako mainostaa, en tiedä mutta pari päivää hehkuttelimme herkutteluamme vielä kotona. Ja hyvä mieli on edelleen. Tervetuloa Saloon syömään.

Mirja

Toivottavasti ruoka ja palvelu paranevat samalla. Olin viimeksi kaksi vuotta sitten syömässä Rikalassa, ja palvelu oli todella hidasta ja ruoka keskinkertaista.

Jos tilauksen tekeminen vie lähes tunnin ja sen jälkeen ruuan saaminen lähes saman verran, niin en jaksa lähteä sinne istuskelemaan turhan takia.