Terveyskeskuksen asiakasmaksuihin korotus Salossa

2

Terveyskeskuksen asiakasmaksuja korotetaan viidellä prosentilla vuodenvaihteessa Salossa. Korotukset on hyväksynyt sosiaali- ja terveyslautakunta.

Korotuksen jälkeen perittävä vuosimaksu on 38,40 euroa. Käyntimaksu on 19,30 euroa, ja päivystysmaksun suuruus on sama.

Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta peritään 47,40 euron maksu.

Köyhä

Onko reilua että ulkomaalaisen käyntimaksu laskee 7 euroa, kun taas muilla hinta nousee joko 1-2 euroa? Mutta eihän tuo syrjintä toimi toisinpäin, eihän? Köyhille vanhuksille ei tuo korotus kyllä tiedä hyvää, jo nyt miettivät käykö lääkärillä vai ostaako ruokaa. Tai viimeistään lääkkeiden kohdalla, mietitään et ei olo varaa ruokaa jos ostaa lääkkeet ja ne lääkkeet jäävät apteekkiin. Sotea odottaessa, että pääsisi valitsemaan, että meneekö yksityiselle vai kunnalliselle? Yksityiselle tietysti, jos se maksaa saman kuin kunnallinen.

Just.

Joo-o. Ehdinkin jo ihmetellä, jotta minnekähän se muutaman euron eläkkeen korotus tällä kertaa menee…