Trump levitti valheellista tietoa Pariisin mielenosoituksista Twitterissä

0

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump levitti myöhään tiistaina Suomen aikaa Twitterissä valheellista tietoa Pariisin mielenosoituksista sisältävää viestiä, jonka mukaan Pariisin mielenosoittajat huutavat kaduilla haluavansa Trumpin johtajakseen.
Viestin alkuperäinen kirjoittaja oli konservatiivinen opiskelija-aktivisti Charlie Kirk, jonka mukaan valtamedia peittelee Pariisin mielenosoitusten todellista syytä, joka hänen mukaansa on ”keskiluokan kapina kulttuurimarxismia vastaan”.
– Pariisin kaduilla huudetaan ”me haluamme Trumpin”, Kirk kirjoittaa.
Uutistoimisto AFP:n faktantarkistajien mukaan väite Trumpin puolesta huutavista mielenosoittajista on täysin perätön.

https://twitter.com/charliekirk11/status/1069811169010089984

STT

Kuvat: