Työttömyys laskee yhä nopeasti Salossa ja koko maakunnassa

5
Salon työttömyys hellittää koko ajan.
Työttömyys alenee yhä nopeasti Salossa ja koko Varsinais-Suomessa. Salossa oli marraskuun lopussa 2500 työtöntä, eli työttömyysaste oli 10,3 prosenttia, mikä on 2,3 prosenttiyksikköä vähemmän kuin vuosi sitten. Vuoden takaisesta työttömien määrä on laskenut 20 prosentilla eli 620 henkilöllä.
Koko Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli marraskuun lopussa 19 000 työtöntä työnhakijaa eli työttömyysaste oli 8,4 prosenttia, mikä on 1,5 prosenttiyksikköä vähemmän kuin vuotta aiemmin. Viime vuoden marraskuusta työttömien määrä väheni 16 prosentilla eli 3 500 henkilöllä. Nykyistä vähemmän työttömiä oli edellisen kerran toukokuussa 2009.
Marco

Eli työttömiä on alle 500 vähemmän kuin vuosi sitten, mutta toisaalta viime vuonna Salosta muutti pois yli 500 henkilöä – eli ongelma ratkeaa kuin itsestään.

Vierailija

Tulin tänne kommenttiosioon vain lukemaan kaikkia ”mutta paljonkohan on muuttanut pois?” -kommentteja.

Vapaa Kanaherra

Sama täällä. Bumtsi bum taitaa olla tilastokärki.

YheksänPistettä

Minäkin olen jonkulaisessa työssä, mutta Kela maksaa palkan. Olen työllinen.

Heikki

Porukkaa jäänyt eläkkeelle, niin aukeaa työpaikkoja.