Vilppaan tuore hankinta ei suostunut lähtemään Saloon – ”Perusteluja ei ollut tarjolla”

5

Korisliigaa johtava Vilpas tiedotti lauantaina, että takamies Diante Baldwinin sopimus on purettu ja tilalle tulee Kelsey Barlow.

Joulupäivän iltana asiat saivat kuitenkin uuden käänteen, kun Barlow ilmoitti Vilppaalle agenttinsa välityksellä, ettei hän olekaan tulossa Saloon.

– Perusteluja tai syitä päätökseen ei ollut tarjolla, joskaan eipä niillä mitään olisi tehnytkään, Vilppaan kotisivujen uutisessa kerrottiin.

Barlow’n piti debytoida Vilppaan paidassa perjantaina Salohallissa Ura Basketia vastaan. Nyt Vilpas joutuu pelaamaan sekä perjantain kotiottelun että sunnuntain vierasottelun Ura Basketia vastaan kolmella ulkomaalaisvahvistuksella.

Vilpas aloitti luonnollisesti uuden takamiehen etsimisen heti Barlow’n ohareiden jälkeen.

Artsi

Tuleeko rangaistus, jos ei ole neljää ulkomaalaista?

Ylimieliset

En yhtään ihmettele, ettei Barlow suostunut sopimukseen…!. =/

Seaguls67

Mitä tämä kertoo Salosta…Moni pelaaja miettii myös itse kaupunkia ja sitä miten tulee viihtymään noin yleisesti siellä.Salo ei pärjää tässä vertailussa näin se vain on.

76ers

Kyl sitä elämää on kehä 3n ulkopuolellakin 🙂 Salo nyt kaupunkina ei ehkä ole vetovoimasin, mut pelaajista täällä kyl pidetään huoli organisaation puolesta ja puitteet korikseen on kunnossa. Ketkä haluavat tulla pelamaan korista tulevat myös Saloon, ne ketkä hakevat elämyksiä ja ihmismassaa enemmän kuin korista suuntaavat kyllä mielummin suomen ulkopuolelle. (ei se kehä3n ole maailman napa, vaiks niin ihmiset siellä ”sisäpuolella” ajattelee) 😉

Kale

Salohallista on tullut varsinainen ulkomaalaisten palloilijoiden kierrätyskeskus. Voisiko halliin harkita jonkinlaista urheilutoimintaa?