Australiassa leireilevä Wilma Murto avaa kautensa lauantaina

0
Wilma Murto matkusti Australiaan jo viime vuoden puolella.

Salon Vilppaan seiväshyppääjä Wilma Murto avaa kilpailukautensa lauantaina Australian Perthissä.

Kaksi viikkoa sitten Australian harjoitus- ja kilpailuleirin aloittanut Murto vaihtoi syksyllä valmentajaa Jarno Koivusesta Steve Ripponiin. Uuden valmentajan ryhmään kuuluvat myös suomalaishyppääjät Elina Lampela ja Tomas Wecksten.

Murron kilpailu alkaa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa.

Myöhemmin lauantai-iltana hypätään myös koti-Suomessa kovatasoiset seiväskisat, kun Talvikarnevaalien pääkilpailut käydään Pajulahden urheiluopistolla. Mukana ovat Murtoa, Lampelaa ja Wecksteniä vaille kaikki Suomen parhaat, mukaan lukien Someron Esan Tommi Holttinen ja Minna Nikkanen.