Kanadassa kolme ihmistä kuoli ja 23 loukkaantui bussin törmättyä linja-autopysäkkiin

0

Kanadassa kolme ihmistä on kuollut ja ainakin 23 loukkaantunut kaksikerroksisen linja-auton törmättyä bussipysäkkiin maan pääkaupungissa Ottawassa, viranomaiset kertovat. Onnettomuus tapahtui perjantaina iltapäivällä ruuhka-aikaan.
Ensihoitajien mukaan loukkaantuneista 14 on kriittisessä tilassa.
Kaksi kuolonuhreista oli linja-auton matkustajia ja kolmas kuolonuhri seisoi pysäkillä. Poliisijohtajan mukaan lisäksi useat ihmiset jäivät loukkuun linja-auton toiseen kerrokseen. Poliisijohtajan mukaan kuljettaja otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja häntä kuullaan osana tutkintaa, jossa selvitetään tapahtumien kulku.
Kuusi vuotta sitten kuusi ihmistä kuoli, kun kaksikerroksinen linja-auto kolaroi matkustajajunan kanssa Ottawassa.

STT