Sarjanäpistelystä epäilty mies jäi kiinni Salossa

1

Poliisi epäilee 20-vuotiasta tammisaarelaista miestä useista myymälävarkauksista Salossa viime päivinä.

Kauppakeskuksen vartija ilmoitti torstaina hätäkeskukseen, että jo aiemmin päivällä näpistellyt mies oli taas varkaissa kauppakeskuksessa. Tällä kertaa hän oli anastanut urheiluvälineliikkeestä yli 500 euron edestä omaisuutta.

Poliisipartio toimitti miehen Salon poliisiasemalle odottamaan kuulusteluja. Esitutkinnassa on pystytty selvittämään miehen näpistelleen ainakin tiistaina Salon Meriniityssä. Hän vei rautakaupasta tavaraa useiden satojen eurojen arvosta.

Salon poliisi on kirjannut tällä viikolla useita ilmoituksia näpistyksistä, joissa tekijä on vaikuttanut samalta henkilöltä.

Poliisi jatkaa jutun tutkintaa. Rikoksia on kirjattu tähän mennessä muun muassa nimikkeillä varkaus, näpistys, huumausaineen käyttörikos sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito.

 

Tasa-arvon näpistys kansalaisilta

Sit ei muuta kuin vapaaksi jatkamaan harrastustaan. Poliisilla ei kuulemma ole aikaa tuhlattavaksi tällaisiin tapauksiin. Kauppiaat ja kaupunkilaiset kärsikööt nahoissaan, siis kaupunkilaiset, jotka näiden näpistelijöiden – joita tavallinen kansa kutsuu varkaiksi – vuoksi joutuvat maksamaan tuotteista entistä korkeamman hinnan.