Nyt se varmistui: Puuilo avaa myymälän Saloon

18

Maanantaina se varmistui, Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin.

SSS kertoi yhtiön suunnitelmista jo viime viikolla.

Puuilo aloittaa remonttityöt lähiaikoina, ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta huhtikuussa.

– Salo sopii kartalla erinomaisesti verkostoomme ja näkemyksemme mukaan täydentää hyvin Salon kauppatarjontaa. Salo ja tulevan myymälämme sijainti muodostaa meille sopivan liiketoimintaympäristön. Avaamisen aikataulu on todella tiukka ja rekrytoimme jo täyttä vauhtia henkilökuntaa Salon uuteen myymälään. Puuilon kasvu jatkuu ja etsimme jatkuvasti uusia kauppapaikkoja laajentuaksemme, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Puuilo avaa tänä vuonna uudet tavaratalot Salon lisäksi ainakin Helsingin Itäkeskukseen ja Kokkolaan. Kokkolan tavaratalon avaamisen jälkeen Puuilo -ketju käsittää yhteensä 26 tavarataloa sekä verkkokaupan.

Eero Koivupuro

Todella loistava uutinen meille salolaisille!

Jouni Mäntylä

Näitä uusia yrityksiä me tarvitsemme. Taitaa olla ensimmäinen isompi työllistävä yritys. Salon hyvä brändi ei auta, jos kaikki ajaa ohi.

Tervetuloa

Tykkään. Heillä on kivat myyjät ja kilpailukykyiset hinnat.

Tapani Puuska

Taas yksi liike minne ei autottomalla ole mitään asiaa. Linja-autolla sinne ei pääse, eli yhtä tyhjän kanssa.

Linjurin yläkerrassa olisi ollut paljon tyhjää tilaa, mutta eihän sitä nyt sinne voi perustaa.

Urpo

Onneksi polkupyörällä pääsee. Asuinpaikasta riippuen jopa helpommin kuin keskustaan ja yleensä linja-autoa nopeammin. Tavaraakin saa mukaan enemmän mitä käsin kantaen saisi.

Tapani Puuska

Mutta kun polvi ei kestä pyörällä ajoa. Eikä sillä pyörällä kovin isoja tavaroita tuoda.

Vapaa Kanaherra

Kodin Terran tiloihin tulee Puuilo eikä Puuvali.

Kiva, että tulee äksöniä sinnekin pitkästä aikaa – mökkiviikonloppu alkoi aina mukavasti Terraan rahaa kantaessa. Saloon muutettuani kylläkin Terra heti suljettiin, mutta onneksi nyt taas pääsee tiloihin visioimaan.

Urpo

Tuskin linja-autolla sen suurempia tavaroita tulee kuljetettua.

Sinun terveydentilaasi en ota kantaa, kun en asiaa tunne. Ihan yleisellä tasolla liikkumistarpeissa kannattaa silti muistaa sähköavusteinen polkupyörä ja peräkärry tai vaikka laatikkopyörä, sekin sähköavusteisena. Jos ovat vieraita asioita, kannattaa netin hakukoneen avulla katsoa, mistä on kyse.

Perheelliselläkin viikon ruokaostokset ja paljon muutakin hoituu tuollaisella hienosti, eli on niin autottomalle kuin autolla ajavallekin tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Kunhan antaa itselle siihen mahdollisuuden, eikä keskity miettimään syitä, miksi tuo ei olisi hyvä ratkaisu.

Jurpo

Entäs käsin poljettava ns. nojapyörä? Pyöriin saa myös peräkärryn, näppärä tekee vaikka itse.

Lissu

Joo. Linjurin vintiltähän on helppo myydä rakennustarvikkeitä. Ei sitä sinne olisi kannattanut laittaa.

Tapani Puuska

No sinähän sen tiedät näköjään.

MDI

Mikään ei estä Tapania perustamasta sinne Linjuriin mitä haluaa.

Ilari

Niin, mitä siellä rautakaupassa tekee, jos kunto on tuota luokkaa.

Sururi

Ei ole rautakauppa. Sekatavarakauppa jossa myydään tavaraa kissanruoasta maaleihin. Samaa tavaraa kuin Hong Kong myy, samat tuotemerkit esimerkiksi maaleissa. Kannattaa käydä katsomassa nettisivuilla…

Jerppu

Kävin myös katsomassa nettisivuilta, olipa pettymys tuo valikoima. Tosiaan samaa kamaa kuin täällä myyvät jo Hong Kong ja Tokmanni ym.

Kova ikävä on Kodin Terraa, joka oli oikea aarreaitta verrattuna näihin roinamyymälöihin. Miten Salossa voi kannattaa kaksi K-Rautaa melkein vierekkäin, mutta Kodin Terraa ei kannattanut pitää? K-Raudoissa kuitenkin keskenään miltei samat valikoimat ja hinnat.

Olisikin saatu joku oikea rautakauppa tänne. Muitakin vaihtoehtoja olisi kuin Kodin Terra, esimerkiksi Bauhaus, ByggMax tai Stark.

Ilari

Kyllä on käyty itse kaupassa ja se on rautakauppa.

Sururi

Rakennustarvikkeita, siis koneita, maaleja ja silikonituubeja saa Prismastakin Honkkarin ja Tokmannin lisäksi, mutta ei sitä materiaalia, josta rakentaa kuten esimerkiksi puutavara, laastit, kattopellit, harkot jne.

Kyllä nuo kuuluu rautakaupan valikoimaan, ei siitä pääse yli eikä ali, vaikka olisit kaupassa käynytkin.

Heissan

Taksilla pääsee minne vaan.