Someron Kamerakerho juhlii vuosien kuvasatoa esittelevällä näyttelyllä

0
Somerolainen Pekka Leppälä tunnetaan niin valokuvistaan kuin tauluistaan. Leppälän kuvia on mukana myös Someron Kamerakerhon juhlanäyttelyssä.

Somerolle perustettiin runsas 20 vuotta sitten kamerakerho, joka on tuonut valokuvausta esille vuosien aikana monin tavoin. Kamerakerho pitää säännöllisesti näyttelyitä ja on julkaissut vuosien aikana yksitoista kuvateosta. Kerhon jäsenten ottamia valokuvia julkaistaan säännöllisesti myös paikallislehdessä.

Myös Someron Kamerakerhon kuukausikokouksissa valokuva on pääosassa. Jäsenet esittelevät kuviaan ja saavat niistä samalla palautetta. Rehellistä palautetta kamerakerho toivoo myös 20-vuotisen toiminnan kunniaksi järjestämästään näyttelystä, joka on koottu Someron kirjaston parvelle.

Someron Kamerakerhon 20-vuotisnäyttely on esillä Someron kirjaston parvella tammikuun loppuun saakka.