SSO supistaa tarjontaa rautakaupassa

0
SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tyykilän mukaan Örninkadulla tullaan keskittymään vastaisuudessa maatalousasiakkaiden palveluun.

SSO:n tytäryhtiö SSO Rauta-Maatalous Oy on lopettanut rautakaupan pidon Salon Meriniityssä. Örninkadun myymälä keskittyy palvelemaan maatalousasiakkaita, kun kone- ja varaosamyymälä siirtyy Myllyojankadulta Örninkadun myymälään.
SSO Rauta-Maatalous aikoo lisäksi lakkauttaa yhden toimipisteen kevään kuluessa. Lisäksi Halikon Eläinmaailma on jo myyty Musti ja Mirri -ketjulle. Toimitusjohtaja Vesa Tyykilä arvelee, että yritys irtisanoo alle kymmenen työntekijää koskien yrityksen koko toimialuetta.
Tyykilän mukaan muutoksissa on kyse toiminnan tehostamisesta tiukassa kilpailutilanteessa.

Örninkadun myymälässä rautakauppapuoli on käytännössä jo tyhjä. Tyykilän mukaan entisen rautakauppaosaston peräpäähän tullaan parin kuukauden kuluessa rakentamaan varaosamyynti ja etuosaan uudistetaan maataloustarvikkeiden osasto sekä konekauppaan liittyvät asiat.
– Maatalouskoneita ei toki tuoda sisälle, ne pysyvät ulkona. Liike jatkaa SSO Maatalous -logon alla ja tarkoitus on palvella kattavasti seudun kaikkia maanviljelijöitä, Tyykilä sanoo.

Lue koko juttu 17.1.2019 lisää