Tyksin psykiatrian poliklinikat ovat ottaneet vuoden alusta käyttöönsä etävastaanottomahdollisuuden koko sairaanhoitopiirin alueella. Potilaat saavat halutessaan valita etäyhteyden vastaanottokäynnin sijaan.

– Tekniikan kehittyminen antaa tähän mahdollisuuden ja tuo uuden vaihtoehdon työkalupakkiimme. Etävastaanoton suurin etu on palvelun joustavuus, toteaa Tyksin nuorisopsykiatrian vastuualueen johtaja, ylilääkäri Kim Kronström.

Uudistus koskee kaikkia potilaita, mutta nuorten on huomattu tarttuneet mahdollisuuteen vanhempia aktiivisemmin paikkakunnilla, joilla etävastaanotot ovat jo aiemmin olleet käytössä.

Lue lisää Salon Seudun Sanomista 8.1.2019

Remie

Jo on aikoihin eletty. Lääkärit eivät ymmärrä potilaasta kasvotusten tavattaessa mitään. Mitä siitä tulee monitorin välityksellä. No, aina voi määrätä lääkkeitä pussikaupalla. Monet tyytyvät siihen, vaikka vaikutus olisikin lumetta.

Lumelääkkeet ovatkin hyviä, koska sivuvaikutukset ovat minimaalliset, jos ei oteta huomioon tukehtumisvaaraa.