Kortiton huumekuski jäi kiinni Salossa

6

Poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Salon keskustassa Hämeentiellä lauantaina puoli viiden aikaan iltapäivällä. Auton kuljettajaksi osoittautui poliisille entuudestaan tuttu paikkakuntalainen kolmekymppinen mies.Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Salon poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksena.

Poliisipartio havaitsi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viiden aikaan Tahkonkadulla Salossa lumipenkkaan ajetun henkilöauton. Autoa yritettiin saada irti lumipenkasta, kun poliisi pysähtyi paikalle. Ajoneuvon kuljettajaksi epäillylle parikymppiselle salolaismiehelle suoritettiin puhalluskoe, joka osoitti lähes 1,9 promillen lukemaa. Nuorta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Dejavu

Niin kuin olisin lukenut nämä uutiset ennenkin.

VK

Mistä näitä ”tolloja” riittää? Poliiseille jaksamista!

Seddau

Tuomiot kovemmiksi Suomessa.

Yoloo

Kovemmiksi Salossa 😀

Jehu

Huumekuskeja Salossa riittää. Testatkaa useammin.

Aidosti paikallinen

En voi sanoa olevani ylpeä kotikaupungin yleisestä habituksesta, mutta useaan kertaan kaupungista lähteneenä ja aina palanneena olen iloinen pelkästään kaupungin olemassaolosta, oli tämä mätä kaupunki sitten kuinka rappiolla tahansa! Go Salo!