Katso toinen viisuehdokas: Daruden Superman kertoo arjen sankaruudesta

2
Darude eli Ville Virtanen ja Sebastian Rejman julkaisivat toisen kilpailukappaleensa. Kuva: Lehtikuva/Emmi Korhonen

Daruden ja Sebastian Rejmanin toinen Euroviisujen ehdokaskappale Superman on julkaistu suoratoistopalveluissa ja Yle Areenassa.
– Meillä kaikilla on joku henkilö tai jokin juttu, joka kannustaa eteenpäin. Omalla kohdallani se on esimerkiksi lapseni nauru tai koirani, joka ilahtuu aina minut nähdessään. You can make me fly like a superman, laitat minut lentoon, Darude eli salolainen muusikko Ville Virtanen kertoo kappaleen sanoituksista.

Darude on säveltänyt ja sanoittanut Supermanin yhdessä Thom Bridgesin ja Chris Hopen kanssa. Kappaleen on tuottanut Darude. Solistina Supermanissa kuten kaikissa UMK-kilpailukappaleissa on Sebastian Rejman.

Daruden ja Sebastian Rejmanin kolmas ja viimeinen UMK19-kilpailukappale julkaistaan 22. helmikuuta. Suomen Euroviisuedustuskappale valitaan 2. maaliskuuta suoran lähetyksen aikana yleisöäänien ja kutsutun kansainvälisen raadin yhteispisteiden perusteella.

Kuuntele kappale Spotifystä.

 

Make

Aika vaisu, ei oikein sytytä eikä jää mieleen.

Make

Nyt kuullut muutamia kertoja, ja se alkaa muuttua aivan loistavaksi, kun ensiksi ei oikein sytyttänyt.

Ensisoitto videon kera ei oikein toiminut. Näin se mieli muuttuu. Hyvä!