Lännen Media: Presidentti Niinistö aikoo haastatella komentajaehdokkaat itse

1

Presidentti Sauli Niinistö aikoo haastatella Puolustusvoimien komentajaehdokkaat henkilökohtaisesti, kertoo Lännen Media.
STT:n tietojen mukaan tämä ei ole poikkeuksellista Puolustusvoimien komentajan nimittämisessä. Presidentti haastatteli myös nykyisen komentajan, kenraali Jarmo Lindbergin.
STT:llä ei ole tietoa, haastatteleeko presidentti hakijoita myös muissa virkanimityksissä, joissa hän on nimittäjän roolissa.
Lännen Median mukaan vahvimmat ehdokkaat uudeksi komentajaksi ovat Pääesikunnan päällikkö Timo Kivinen ja Maavoimien komentaja Petri Hulkko.
Nykyinen komentajaLindberg ei hakenut jatkokautta. Ikänsä puolesta Lindberg olisi voinut vielä pyrkiä jatkamaan.
Uusi komentaja on määrä nimittää maaliskuussa.

– – – – – – –

Korjattu aiempaa uutista klo 11.06: Poistettu Lännen Median jutun tieto, että haastatteluissa olisi kyse poikkeuksellisesta asiasta. STT:n tietojen mukaan presidentti haastatteli myös nykyisen komentajan, kenraali Jarmo Lindbergin. Juttua muokattu kauttaaltaan.

STT

Kuvat:

Matti

Se on oikea teko. Armejassa ja politiikassa nuollaan liikaa rapakon taakse. Pitää ymmärtää, että kaikessa elämässä on naapurin kanssa oltava hyvät välit, vaikka ei hyväksyisi hänen tekojaan. Niin on maaseudulla rivitaloissa ja kaikissa naapurustoa kysessä olevissa suhteissa. Myös valtiollisissa suhteissa.

Yritä haukkua omakotitalon naapurille miten tyhmä ja typerä hän on, huomaat mitä seuraa.