Lauri Vuorisen MM-valinnalle sinetti – sprintti hiihdetään jo kisojen avauspäivänä

0
Lauri Vuorinen on sinetöinyt paikkansa yhtenä Suomen parhaista sprinttihiihtäjistä.

Suomen Hiihtoliitto valitsi odotetusti Perniön Urheilijoiden kasvatin Lauri Vuorisen ensi viikolla Itävallan Seefeldissä alkaviin pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailuihin.
Vuorinen oli lauantaina Salpausselällä käydyssä maailmancupin vapaan tyylin sprintissä 14:s ja samalla paras suomalainen.

Vuorinen hiihtää heti kisojen ensimmäisessa lajissa vapaan tyylin sprintissä ensi viikon torstaina. Muista matkoista ei ole vielä tietoa, esimerkiksi Suomen viestijoukkueisiin Vuorisella ei ilman muiden sairastumisia taida olla asiaa.

24-vuotias Vuorinen teki aikuisten arvokisadebyyttinsä vuosi sitten Pyeongchangin talviolympialaisissa. Tuolloin hän pääsi aika-ajoista jatkoon, mutta kaatui puolivälierässä, kun Yhdysvaltain Simeon Hamilton kaatui Vuorisen eteen. Vuorisen loppusijoitus oli 29:s.