Maailman kaunisäänisimpiin laulajiin nimetty argentiinalainen Martín Alvarado saapuu konsertoimaan Mathildedaliin ja Somerolle. Hänen ensi viikolla alkava 44. soolokiertueensa suuntautuu Espanjaan, Venäjälle, Suomeen, Italiaan, Viroon ja Latviaan.

Miestä pidetään kotimaassaan tärkeimpänä nykytangon tulkkina, jonka luovaan ja tunteelliseen ohjelmistoonsa kuuluu vanhoja ja uusia tangoja, harvinaisuuksia ja klassikoita.

– Olen kiertänyt Suomea paljon 15 viime vuoden aikana ja tehnyt viisi levyä. Olen kirjoittanut espanjankielisiä versioita suomalaisista tangoklassikoista kuten Toivo Kärjen Liljankukka, Siks oon mä suruinen ja Täysikuu sekä Unto Monosen Tähden meren yllä, hän kertoo.

Uuden tangon konsertti Mathildedalin Kankirautavarastossa on 23. helmikuuta ja Tango de mi Alma – Sieluni tango Someron Kiiruun talolla 22. maaliskuuta. Somerolla Alvarado esiintyy yhdessä oopperalaulaja Essi Luttisen kanssa.

Lue lisää kulttuurisivuilta 10.2.2019