Natsirikollisia jäljittävä keskus kehuu Suomen selvitystä SS-vapaaehtoisista – ”ainutlaatuista ja esimerkillistä”

7

Natsirikollisia jäljittävä Simon Wiesenthal -keskus ilmoittaa olevansa ”surullisen tyytyväinen” siitä, että Suomi teki selvityksen suomalaisista SS-vapaaehtoisista. Äskettäin julkaistujen tulosten mukaan suomalaiset SS-vapaaehtoiset osallistuivat hyvin todennäköisesti osana saksalaista SS-sotilasjoukko-osastoa juutalaisten, muiden siviilien ja sotavankien surmaamiseen.
Suomen hallitus tilasi Kansallisarkistolta selvityksen, kun Wiesenthal-keskuksen holokaustitutkija Efraim Zuroff oli sellaista Suomen viranomaisilta pyytänyt.
Zuroff kuvaili tänään lausunnossaan ainutlaatuiseksi ja esimerkilliseksi tapaa, jolla Suomi on ollut valmis tuomaan esiin historiallisen totuuden, vaikka se on Suomen kannalta tuskallinen ja kiusallinen.

STT

Työmies Kannakselta

”Suomen hallitus tilasi Kansallisarkistolta selvityksen”
Jos kerran nyt on saatu suomalaiset SS-miehet tilille, niin samaan syssyyn voitte sitten selvittää kaikki Suomessa loinivat ISIS-miehet, yms. sotasankarit Afrikasta ja Lähi-idästä!!!
Nyt olisi tuoretta tapausta tarjolla, ei tarvitse sitten monen kymmenen vuoden jälkeen sitten tutkia ja ”hutkia”.

Mielestäni oli täysin älytön ajatus ruveta tonkimaan suomalaisia SS-miehiä, he tekivät työtään ja olivat/ovat Isänmaallisia!!
Täällä Suomessa on paljon näitä ministereitä, kansanedustajia ja päättäjiä, jotka myyvät Isänmaatamme pois pilkkahintaan….

Sodan säännöt ovat kovat

Olisi se ollut ryhdikkäämpää, jos sodankäyneet miehet olisivat arvioineet, mitä rintamalla tapahtuu. Sodan säännöt ovat kovat. Jos kuulutaan johonkin joukkoon, niin siellä tehdään mitä käsketään. Muuten on kuula omassa päässä.

Huvittavaa kuvitella, että suomalaisjoukko olisi voinut arvioida, mitä sodassa tekevät.

Kauko 62

Isänmaan petturuutta moisen asian penkominen. Ne miehet suurimmaksi osaksi pelastivat Suomen.

Matti

Yhdysvaltalainen tutkija sanoi, että Suomi olisi voinut välttää kalliin jatkosodan.

MDI

Ja edesmennyt Matti sanoi, että fifti-sixti mahdollisuudet. Suomi olisi varmaan voinut välttää jatkosodan antautumalla ehdoitta, se tuntuukin olevan käpykaartin perillisten toivelistalla edelleen.

matti

Suomi soti Venäjää vastaan Etelä-Suomessa ja Saksa vastasi Lapin eli pohjoisen osalta. Suomi lähti hakemaan Karjalaa takaisin Saksan avustuksella,ja hyökkäsi Venäjälle.Suomi eteni Rukajärvelle asti, jolloin Yhdysvallat ilmoitti Suomen johdolle ”jos etenette lisää Yhdysvallat julistaa Suomelle sodan”.
Suosittelen, ota selvää historiasta.

Nollatutkimus

Selvityksen tekijä itsekin toteaa: ”On kuitenkin todettava, että käytössä ollut lähdeaineisto ei anna riittävän yksityiskohtaisia tietoja yksittäisten tapahtumien tarkaksi arvioimiseksi”.

Eli yhtään varsinaista todistetta ei löytynyt. Puhutaan vain oletuksista ja todennäköisyyksistä. Aika epäreilua tuota sodan kokenutta sukupolvea kohtaan.