PeU-Basketin pisterohmu Reggie Dillard siirtyy loppukaudeksi Vilppaaseen

0
Lievästä loukkaantumisesta toipuva Brandon Taylor palannee parketille vasta keskiviikon Karhubasket-ottelussa.

Loukkaantumisista kärsivä Korisliigan kärkijoukkue Vilpas saa loppukaudeksi apuvoimia yhteistyöseura PeU-Basketista.

I divisioona B:tä PeU-Basketin paidassa hurjalla 29,4 pisteen keskiarvolla pelannut Reggie Dillard siirtyy Vilppaan riveihin ja pelaa ensimmäisen ottelunsa jo sunnuntaina Seagullsia vastaan Töölön Kisahallissa. Marraskuussa Suomeen saapunut Dillard kuulunut koko ajan Vilppaan harjoitusrinkiin, joten täysin ummikkona ei Dillard joukkueeseen liity.

Dillard ottaa Vilppaan kokoonpanossa Brandon Taylorin paikan, joka palannee kentälle vasta keskiviikon Karhubasket-ottelussa. Taylorin lisäksi Vilppaalta puuttuu illan ottelusta todennäköisesti kapteeni Teemu Rannikko, joka toipuu kahden viikon takaisessa Pyrintö-ottelussa saamastaan ”puujalasta”. Rannikko on pystynyt ottamaan jo juoksuaskelia ja hänen pelaamisensa ratkeaa vasta sunnuntaina. Sen sijaan Jack Gibbs ja Jamie Skeen ovat toipuneet kolhuistaan pelikuntoon.

PeU-Basketin ainoaksi amerikkalaisvahvistukseksi jää näin Remond Brown, joka pelasi jo marraskuussa kaksi ottelua Vilppaan paidassa laihoin tuloksin. PeU-Basket kohtaa sunnuntaina Perniössä Jyväskylän Weikot.