Presidentti Niinistö lonkkaleikkaukseen – kertoi asiasta Facebook-sivullaan

0

Presidentti Sauli Niinistölle tehdään parin viikon kuluttua lonkkaleikkaus. Niinistö kertoi asiasta lauantaina Facebook-sivullaan. Niinistön mukaan leikkaus on ennalta suunniteltu.
– Hieno pipolätkän päivä ilmastonmuutosta vastaan. Kurri, Fetisov ja keitä meitä nyt oli…. Ikävä kyllä, minulle se oli kauden viimeinen peli – runsaan parin viikon päästä ohjelmassa suunniteltu lonkkaleikkaus. Ensi kaudella sitten parempaa peliä, Niinistö kirjoitti.
Hän osallistui aiemmin päivällä ilmastonsuojelun hyväksi pelattuun jääkiekko-otteluun Helsingin Brahenkentällä. Näytösottelussa jäällä nähtiin myös muun muassa entiset Liiga- ja NHL-tähdet Vjatsheslav Fetisov, Teppo Numminen, Niklas Hagman, Jari Kurri sekä olympiamitalistit Tiia Reima ja Emma Terho.
Niinistölle tehtiin pieni leikkaus myös viime kesänä. Tuolloin kyseessä oli päiväkirurginen operaatio, jonka syynä oli nivelkuluma.

https://www.facebook.com/niinisto/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCeKMtVrDeO_MofwmE0fU_qTYFzweGsi3o9SfQ15FeyfB0Cnlzr1Crt2_iM5r7IGWtP_K06g5plblqH

STT

Kuvat: