Rautanet Koski aloittaa Suomusjärvellä

2

Suomusjärvelltä saa jatkossakin rautakaupan palveluita, vaikka S-Rauta loppuu.

Uutena rautakauppiaana aloittaa Rautanet Koski Oy, joka on sopinut liikkeenluovutuksesta SSO Rauta-Maatalous Oy:n kanssa. Rautanet myös ostaa S-Raudan käytössä olevat kiinteistöt maapohjineen.

Rautanet Koski on perheyritys, joka harjoittaa entuudestaan rautakauppaa Koskella ja Somerolla. Samaan konserniin kuuluvat Koskella sijaitsevat kattotuoli- ja betonielementtitehtaat sekä rakennusliike.

Suomusjärven S-Rauta palvelee asiakkaita vielä 13. helmikuuta saakka, jonka jälkeen Rautanet Koski tekee myymälä- ja varastotiloihin tarvittavat remontit. Liike avataan uudelleen vielä maaliskuussa.

Suomusjärven rautakaupassa on kaksi työntekijää, jotka jatkavat uuden yrittäjän palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

PeltAri

Erittäin hyvä uutinen Suomusjärvelle. Olen käyttänyt tätä hyvin palvelevaa kauppaa matkan varrella Nummi-Pusulaan. (Tyttären mökille.) Hinnat on ollut halvempia kuin Salossa. Hyvä että jatkaa, ja mökkiläisille sekä kyläläisille tärkeä paikka.

Ennen ja nyt

Kaikki on johtamisesta ja osaamisesta kiinni

Ensin SSO lopetti Somerolla rautakaupan, sitten Kodin Terran, tämän jälkeen Salossa rautakaupan ja nyt Suomusjärvellä koko homman kiinteistöineen. Kaikissa lopetetuissa yksiköissä on uusi yrittäjä, joten SSO tukee rautakaupan kilpailijoita.

Ennen oli toisin.