Traktorikuski puhalsi kahden promillen lukemat Somerolla, myös Salossa kaksi rattijuoppoa

0

Traktoria ajanut somerolaismies puhalsi poliisin alkometriin kahden promillen lukemat torstaina.

Epäilty rattijuoppo jäi kiinni, kun poliisi sai tehtävän hätäkeskukselta ojaan ajetusta traktorista Lamminperäntiellä. Tapahtumapaikalla poliisi tapasi traktorin omistajan, noin 50-vuotiaan miehen, joka puhalsi lukeman alkometriin.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Rattijuoppoja jäi torstaina kiinni myös Salossa.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille torstaina kello 16 aikoihin, että  pakettiauto on suistunut lumipenkkaan Mahtimiehentiellä. Poliisin saapuessa paikalle pakettiautoa yritettiin saada pois lumipenkasta. Poliisi puhallutti pakettiauton kuljettajan, joka puhalsi alkometriin 1,6 promillen lukemat.

Salolainen vajaa 60-vuotias mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Salolaismies ajoi poliisin ratsiaan Salossa Vaskiontiellä torstaiaamuna. Hän puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Salon poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena. Epäilty on vajaa 60-vuotias.