Joni Kuusisto 4–SB Hirvensalo 3, IBK Meda jatkaa länsirannikon lohkon finaaleihin

0
Lopussa juhli IBK Meda. Kuva on joukkueiden välisestä ensimmäisestä välierästä.

Joni Kuusisto nousi tiistai-illan ylivoimaiseksi nimeksi salibandyn miesten II divisioonan länsirannikon lohkon ratkaisuvälierässä. Kuusisto teki neljä maalia, IBK Medan vastustaja SB Hirvensalo kolme: IBK Meda jatkaa lohkofinaaleihin 4–3-voitolla.

Kotijoukkueelta puuttui neljä pelaajaa: runkosarjan pistehai Henri Alho, Ville Forsman, Kalle Palokankare ja Heikki Pernaa. Toisaalta myös vastustajalta oli poissa muutama enemmän tai vähemmän tärkeä pelaaja.

Meda takoi hyökkäyksiään Hirvensalon ”seinään” yli 35 peliminuuttia. Vierasjoukkue otti otetta jatkopaikasta siirtymällä 2–0-johtoon ajassa 34.26. Kuusisto teki kuitenkin vihdoin kavennuksen hieman yli minuuttia myöhemmin. Tasoitus oli todellisen kliseinen pukukoppimaali sekuntia ennen toisen erän loppusummerin soimista.

Teemu Pakarisen onnistuminen vei vierailijat uudelleen johtoon kolmannen erän alussa. Kuusiston veljekset hinasivat kotijoukkueen kuitenkin jälleen tasoihin Jessen syöttäessä Jonin hattutemppuun ajassa 51.52. Eikä kolmatta ilman neljättä: Joni Kuusisto iski seuraavan ja ratkaisevan kerran runsaat kolme ja puoli minuuttia ennen loppua.

Medan finaalivastustajaksi tulee Forssan Suupparit. Salolaisilla on kotietu paras kolmesta -muotoisessa otteluparissa, jonka avauspeli on ohjelmassa alustavasti tämän viikon perjantaina Salohallissa.

Miesten II divisioonan länsirannikon lohko, 3. välierä:
IBK Meda–SB Hirvensalo 4–3 (0–1, 2–1, 2–1)
IBK Medan tehopisteet: Joni Kuusisto 4+0, Jesse Kuusisto 0+2, Daniel Rantanen 0+2.
Maalivahtien torjunnat: Joni Kallioniemi I 7+5+8=20, Onni Laine S 9+7+6=22
Tuomarit: Jyri Liukas ja Janne Kemppainen
Yleisöä: 596
Otteluvoitot 2–1, IBK Meda länsirannikon lohkon finaaleihin

Lue lisää keskiviikon lehdestä