LP Viesti hakee välieräpaikkaa keskiviikkona ilman luottoliberoa

0
LP Viestin hakkurin Kertu Laakin (vas.) ja keskitorjujan Jenna Rosenthalin katseet siintävät tiukasti keskiviikon kolmannessa puolivälieräkoitoksessa.

Salolainen LP Viesti metsästää vielä yhtä puuttuvaa puolivälierävoittoa lentopallon naisten Mestaruusliigassa keskiviikkona Salohallissa. LP Viesti on kaatanut vastustajansa Nurmon Jymyn aiemmissa otteluissa erin 3-1 ja 3-0.

LP Viesti sai ottelun alla jobinpostia: luottolibero Hillaelina Hämäläinen on kuumeessa, eikä ole näin joukkueen kokoonpanossa. LP Viesti pelaa ottelussa kahden liberon taktiikalla, liberoina pelaavat Milja Piesanen ja Netta Laaksonen.

Keskiviikkoisella voitolla LP Viesti saisi lepoedun muihin nähden, sillä muita varmoja välieräjoukkueita ei vielä ole.

Jos ottelusarja ei katkea vielä keskiviikkona, jatkuvat ottelut perjantaina ja vielä tarvittaessa sunnuntaina. Välierät käynnistyvät ensi viikolla, mutta niiden tarkempi aikataulu selviää vasta myöhemmin.

Päivitetty klo 17.55: Hillaelina Hämäläisen poissaolo.