Rattijuopot ja kaaharit työllistivät poliisia Salossa

1

Rattijuoppoja ja kaahareita oli runsain määrin liikkeellä Salossa viikonloppuna.

Perttelin Inkereellä yli 50-vuotias salolaismies oli liikkeellä henkilöautolla ja puhalsi alkometriin 2,4 promillen lukemat perjantai-illalla. Perjantain ja lauantain välisenä yönä vajaa 50-vuotias salolaismies puhalsi alkometriin niin ikään 2,4 promillen lukemat Inkereentiellä. Kumpaakin miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Juuri kortin saanut salolaismies ajoi Inkereentiellä 60 km/h nopeusrajoitusalueella 114 km/h perjantai-illalla. Salon keskustan tuntumassa Halikontiellä 22-vuotias salolaismies ajoi 40 km/h nopeusrajoitus alueella 120 km/h lauantai-illalla. Kumpaakin nuorta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisille entuudestaan tutun noin 35-vuotiaan salolaismiehen epäillään ajaneen henkilöautolla Helsingintiellä huumausaineiden vaikutuksen alaisena ilman ajokorttia. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisia vastaan ajoi sunnuntaina kantatie 52:lla noin 13.30 aikaan henkilöauto, jonka poliisi päätti pysäyttää. Henkilöautoa kuljettanut 35-vuotias muuramelaismies kieltäytyi huumepikatestistä. Mies toimitettiin verikokeisiin, ja häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta, koska hänen hallustaan löytyi amfetamiiniksi epäiltyä ainetta.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä poliisi pysäytti Ketomäenkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Henkilöauton kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille. 30-vuotiasta salolaisnaista epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Juuso

Eikö näitä saada telkien taa? Miten on tyhmää ajaa lääketokkurassa autolla yleisellä tiellä ja vaarantaa muiden ihmisten henkeä.