Salo Irish Festivaali teki kävijäennätyksen

2

Lauantaina päättynyt Salo Irish Festivaali teki kävijäennätyksen. Ennen tapahtuman lauantai-iltana päättänyttä Jussi Syren and the Groundbreakersin keikkaa festarin keikoilla oli ollut noin 1 050 kuulijaa, järjestäjät kertovat.

Neljättä kertaa järjestetyssä tapahtumassa esiintyivät muun muassa Ants in the Pants, Takapotku ja Pint o’ The Times -trio (kuvassa). Festivaali on tarkoitus järjestää myös ensi vuonna.

Humppaaja

Aika heikosti mainostettu tapahtuma ilmeisesti. Itse nyt vasta ainakin luin tapahtumasta ensimmäistä kertaa. Tässäkään jutussa ei ilmene missä päin Saloa edes järjestettiin.

Media

Missähän mediapimennossa Humppaaja olet ollut: tapahtumasta oli paikallisissa lehdissä useita ennakkojuttuja (SSS, Salonjokilaakso, Perniönseudun Lehti, TS), maksullisia ilmoituksia ja paljon tietoa netissä. Ja jokaisena tapahtumapäivänä tietoa SSS:n tapahtumakalenterissa. Ei todellakaan ”heikosti mainostettu”.