Inkereen koulun pihalla taas häiriöitä, kaksi mopoautoilijaa ajeli humalassa

2

Inkereen koulun pihalla Perttelissä metelöitiin myöhään torstai-iltana. Poliisi sai ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä ja meni paikalle yhdentoista aikaan. Poliisi poisti paikalta noin 30 nuorta.
Myöhemmin alueelta tuli uusi ilmoitus, että nuoriso palasi paikalle ja metelöinti jatkui. Kun poliisi meni paikalle, vastaan ajoi kaksi mopoautoa, joiden 17-vuotiaat kuljettajat puhalsivat rattijuopumuksen ylittävän rajan.
Poliisi on aiemminkin joutunut puuttumaan nuorison käyttäytymiseen Inkereen koulun lähistöllä. Muun muassa vuosi sitten keväällä ja kesällä koulun pihalla oli usein häiriöitä. Kesäkuussa keski-ikäinen pertteliläismies pahoinpideltiin paikalla.

inkere

Nyt pitäisi viheltää peli poikki samantien. Kesä lähestyy ja silloin myös meno sen kuin kiihtyy.

Kuri puuttuu

Vapaan kasvatuksen tulosta.