Kortittomat kuskit ajelevat Salossa toistuvasti

2

Poliisi sai viikonlopun aikana kiinni kaksi toistuvasti ajo-oikeudetta ajavaa salolaismiestä. Parikymppinen mies jäi kiinni lauantaina Perniössä pidetyssä liikenneratsiassa hieman ennen puoltayötä. Mies ajeli pois paikalta sillä välin, kun hätäkeskus kutsui poliisin selvittämään puukkotappelua huoltoaseman pihalle Perniöön. Ilmoitus osoittautui perättömäksi.

Toinen poliisipartio otti karkuun lähteneen kuskin vastaan Perniöntiellä lähellä Salon keskustaa. Poliisi on löytänyt miehen vuoden sisällä jo 23 kertaa henkilöauton ratista, vaikkei tällä ole ajo-oikeutta. Nyt häntä epäillään myös niskoittelusta poliisia vastaan, koska hän ei noudattanut käskyä pysyä ratsiapaikalla.

Ajokortiton 50-vuotias salolaismies jäi kiinni Salon keskustassa Vainionkadulla, kun poliisi pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Miehellä ei ole ollut ajo-oikeutta vuosiin. Hän jäi nyt vuoden sisällä kiinni kymmenennen kerran kortitta ajamisesta.

Poliisin haaviin jäi Salossa viikonloppuna myös rattijuoppo, kun poliisi pysäytti tarkastusta varten henkilöauton sunnuntain vastaisena yönä aamuneljältä Asemakadulla. Kolmekymppinen salolaismies puhalsi alkometriin 0,6 promillen lukemat. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajo-kieltoon.

marco

On se harmi, kun nämä jutut menevät maksumuurin taakse.

Niklas

Salon helmet pitää maineen yllä