Liikenneonnettomuus ruuhkautti Meriniitynkatua

8

Meriniitynkadun ja 110-tien risteyksessä tapahtui iltapäivällä neljän jälkeen pieni liikenneonnettomuus, joka ruuhkautti toviksi Meriniitynkadun liikennettä.

Paikalla oli yksi pelastuslaitoksen yksikkö.

Tilanne oli ohi puoli kuuteen mennessä.

Eero

Ruuhkaa oli jo paljon ennen kolaria. Ruuhkan aiheutti epäkunnossa olevat liikennevalot kun Meriniitystä tulevat autoilijat eivät päässeet liittymään 110-tielle normaalisti.

K.B

Liikenneympyrä ratkaisisi ongelman.

Peke

Ajatella, että joku vielä saa palkkaa kun hoitaa noita liikennevaloja. Eikä millään saa niitä toimimaan, vähän väliä epäkunnossa.

Autossa istunut

Vai pieni onnettomuus. Taisi olla kolme tai neljä autoa, jotka olivat kolaroineet. Ruuhka oli melkoinen ja jonoja kertyi… Pieni ja tovi… Niinpä niin.

Jarmo J

Miten olisi, liikenneympyrä, kiertoliittymä, millä nimellä ko. liittymää sanotaankin.

matti

Eikö noita valoja millään saa pois? Niissä kunnissa missä ymmärretään liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta on valot poistettu ja tehty kiertoliittymät. Kaivakaa nyt tieto, kuka näistä valoista Salossa hyöty.

Maija

Pieni seikkailu internetin ihmemaassa niin vastaus löytyy: Ote Joensuun peltoaukean osayleiskaavasta-ihan Salon kaupungin oma pdf, jossa kerrotaan kaavoituksesta. Tavoitevuosi 2035, kaava kuvassa näkyy kiertoliittymä.
Jos Meriniityn alueelle ajavat pystyvät samaan määrään mekkalaa kuin Tupurin asukkaat saadakseen pätkän tietä ja pyörätietä, niin kaavan toteutumista saattaisi joku taho nopeuttaa. Tai sitten ei.

Urpo

Ehkä Rinta-Jouppi saisi lobattua autokaupallensa kunnon liittymän Terran kohdalle ja siihen samaan kokonaisuuteen voisi tuon valoristeyksenkin uudistaa. Taitaa vaan olla Elyn vastuulla tuo tie, joten Salo ei sitä voi yksin päättää ainakaan, jos haluaa valtion osallistuvan rahoitukseen.