Salosta tuttu valmentaja siirtyy yhä pohjoisemmaksi naisten lentopalloliigassa

0
Tuomas Alatalo ehti valmentaa Pölkky Kuusamoa noin kolmen ja puolen kauden ajan.

Salolaistaustainen lentopallovalmentaja Tuomas Alatalo jatkaa uraansa Pohjois-Suomessa. Hän siirtyy itse asiassa vielä aiempaakin pohjoisemmaksi, kun ensi kauden päävalmentajapestiksi valikoitui naisten mestaruusliigajoukkue Rovaniemen Woman Volley kaksivuotisella sopimuksella.

38-vuotias Alatalo ehti valmentaa Pölkky Kuusamoa kolmen ja puolen kauden ajan, kunnes hän sai tammikuussa lähtöpassit lopulta pronssimitalin saavuttaneesta joukkueesta. WoVo puolestaan säilytti liigapaikkansa karsintojen kautta hävittyään kaikki 24 runkosarjan otteluaan.

– Muutamasta seurasta oltiin aiemmin yhteydessä, mutta kun WoVon sarjapaikka alkoi varmistua, niin asiat etenivät lopulta nopeasti. Salille on tehnyt mieli jo pitkän aikaa, joten kovasti odotan intoa puhkuen, että pääsemme joukkueen kanssa hommiin kesäkuusta alkaen, kertoo Alatalo WoVon nettisivuilla.

Alatalo työskenteli Salossa LP Viestin kakkosvalmentajana kaudet 2008–2011.

WoVon valmennuspäällikkönä jatkaa Teemu Mäkikyrö, joka oli loppukauden myös liigajoukkueen päävalmentaja.