TPS pelaa elokuussa Salossa, Pikkuleijonat joulukuussa

0
TPS ja Tappara kohtasivat viime vuoden elokuussa Salon jäähallissa. Ottelua seurasi noin tuhat katsojaa eli täysi halli.

Kiekkohait isännöi tulevalla kiekkokaudella kahta kovan luokan tapahtumaa.

22. elokuuta Salon jäähallissa pelataan kahden liigajoukkueen Turun Palloseuran ja Tampereen Ilveksen välinen harjoitusottelu. Joulun välipäivinä 26.–27. joulukuuta jäähallissa kohtaavat Suomen ja Tshekin U17-poikien maajoukkueet.

TPS–Ilves-ottelu on jatkumoa Kiekkohaiden ja TPS:n yhteistyölle, jonka johdosta viime vuoden elokuussa pelattiin harjoitusottelu TPS–Tappara.

Salossa pelatut nuorten maaottelut ovat olleet harvinaista herkkua. Edellinen on marraskuulta 2014, jolloin Salossa pelattiin U19-poikien Suomi–Tshekki-maaottelu. Sitä edellinen maaottelu pelattiin helmikuussa 2009, Suomen poikien vastassa oli tuolloinkin Tshekki ja ikäluokkana U20.