Tuloskone kertoo, ketkä ovat menossa läpi – Seuraa vaali-illan tuloslaskentaa verkossa paikallisesti

0

Salon Seudun Sanomat seuraa tiiviisti eduskuntavaalien vaali-illan tulosten laskentaa verkossa. Verkkosivuillamme näet ja luet sunnuntaina paikallisen, Varsinais-Suomen vaalipiirin ja valtakunnallisen tuloksen sekä siihen liittyvät kommentit, tunnelmat ja analyysit.

Näin seuraat eduskuntavaalien ääntenlaskentaa paikallisesti sss.fi:ssä:

  • Katso jatkuvasti päivittyvästä tuloskoneesta, ketkä Varsinais-Suomen vaalipiiristä ovat menossa läpi ääntenlaskun edistyessä. Kone löytyysss.fi:stä sunnuntaina kello 20 jälkeen.
  • Seuraamme, ketkä Salon seudulta nousevat eduskuntaan.
  • Kerromme, miten Salossa ja Somerolla on äänestetty.
  • Lue myös uutisia koko Suomen tilanteesta, puolueiden äänisaaliista, valtakunnan ääniharavoista, tunnelmia vaalivalvojaisista ja haastatteluja.Suomalaiset äänestävät eduskuntavaaleissa sunnuntaina 14. huhtikuuta.Alustavia tulostietoja julkaistaan kello 20 alkaen, kun ennakkoäänten jakauma julkistetaan. Suurimmissa kaupungeissa on tosin silloin todennäköisesti laskettu vasta osa ennakkoäänistä.Varsinais-Suomen vaalipiiristä valitaan 17 kansanedustajaa eduskuntaan. Yhteensä eduskuntaan valitaan 200 edustajaa. Eniten edustajia valitaan Uudenmaan vaalipiiristä, 35 edustajaa.Vaalipiirilautakunnat vahvistavat vaalien tuloksen keskiviikkona 17.4.