Vilpas vierailee Turun perjantairaveissa – saako Atupem seuraajan Ballardista tai Gibbsistä?

2
Kaudet 2012-2014 Vilppaassa pelanneen Shawn Atupemin mukaan on nimetty yksi maan lämminverihuipuista.

Turun perjantairaveissa nähdään harvinaisia vieraita, kun koko Vilppaan korisliigajoukkue taustavoimineen seuraa kaviouran tapahtumia.

Isäntinä toimivat Turun Hippoksen hallituksen varapuheenjohtaja Jarmo Virtanen ja ratavalmentaja Harri Koivunen. Molemmat ovat tuttuja kasvoja Salohallista, sillä herrat käyvät mahdollisuuksien mukaan seuraamassa Vilppaan kotipelejä ja kannustamassa kotijoukkuetta. Virtanen on pitkän linja urheilumies ja Koivusen koripallokipinän sytytti Vilppaan edellinen vierailu.

Vilppaan puolelta järjestelyjä on hoitanut huoltaja, pitkän linjan hevosmies Petri Koskinen, joka kertoi joukkueen yhteisiä vapaa-ajan tilaisuuksia järjestettävän muutaman kerran kaudessa.

– Joukkue on kokeillut muun muassa keilailua, golfia ja jääkiekkoa. Raviurheilu lienee koko ryhmälle uusi ulottuvuus.

Seitsemän vuoden takaisen edellisen vierailun jälkiseuraukset ovat edelleen vahvasti esillä. Tuolloin Vilppaan valmentajana toimineen Mikko Tupamäen isä Antero Tupamäki oli yksi illan isännistä.

Vilppaan pelaajista mukana hevosia ihmettelemässä oli joukkueen silloinen sentteri Shawn Atupem. Kuinka ollakaan, Antero Tupamäki nimesi vuonna 2013 syntyneen lämminverivarsansa Atupemiksi. Nyt ori on yksi suomalaisista lämminverihuipuista ja osallistuu lauantaina ajettavaan kevään ensimmäiseen suurkilpailuun, Seinäjoki Raceen.

Kenties tämän vierailun seurauksena tulevaisuudessa nähdään kaviourilla nuori ravuri, jonka nimi on Gibbs, Taylor tai Ballard.

Tommi

No kunnei se hevonen voisi olla Nenonen tai Taikuri tai Presidentti Poutsa… 😉

Huumor mies

No olessä sit oikke huumor mies!