Armfeltin koulu palkittiin Vihreä lippu -toiminnasta

0
Armfeltin koulun Vihreä lippu -toiminnan opet ja oppilasraatilaiset tuulettivat saamansa palkinnon kunniaksi. Diplomin lisäksi koulu sai 500 euron stipendin käytettäväksi kestävää kehitystä edistävään toimintaan.

Halikon Armfeltin koulu sai maanantaina valtakunnallisen Vuoden Vihreä lippu -palkinnon. Palkinto jaettiin koko maassa kolmelle koululle, jotka ovat tehneet korkeatasoista ja osallistavaa ympäristötyötä. Muut palkinnon saajat ovat Länkipohjan koulu Jämsästä sekä Pilke Kanttarellin päiväkoti Oulusta.

Kestävän kehityksen Vihreä lippu -ohjelmassa on mukana yhteensä noin 300 koulua, päiväkotia sekä lasten ja nuorten vapaa-ajan toimijaa. Armfeltin koulu on Salossa ainoa Vihreä lippu -yksikkö.

Armfeltin koulussa oppilaat osallistuvat Vihreä lippu -toimintaan innolla. Koulussa toimii oppilaista koostuva ympäristöraati, joka suunnittelee, millaisia asioita koulussa voitaisiin tehdä, jotta samalla edistettäisiin kestävää kehitystä. Tänä lukuvuonna raadissa on ollut mukana 28 oppilasta 4.–9. luokilta.