Pilvi Kettunen hakee uusia haasteita Pihtiputaalta

0
Pilvi Kettusen toistaiseksi viimeinen ottelu LP Viestissä päättyi mestaruusjuhliin.

Viimeiset kolme kautta LP Viestissä pelanneen somerolaislähtöisen Pilvi Kettusen lentopalloura jatkuu Pihtiputaalla LiigaPlokin riveissä.

23-vuotias keskitorjuja nousi LP Viestin liigarinkiin kaudella 2016–2017. Kettunen voitti LP Viestin riveissä kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Suomen Cupin. Kettusen panos oli merkittävä erityisesti päättyneellä kaudella. Kettunen syyskaudella keskipelaajapulasta kärsineessä seurassa sekä Mestaruusliigaa että 1-sarjaa Akatemia-joukkueessa.

– Uskon LiigaPlokin tarjoavan minulle uusia haasteita ja hyvää lajivalmennusta. Olen halukas oppimaan uutta ja uskonkin saavani lajivalmennukselta sellaisia oppeja, joilla kehittää heikkouksiani. Pihtiputaan hallissa ollut aina hyvä tunnelma, Kettunen kertoi seuran nettisivuilla.

Tulevalla kaudella Kettunen pelaa italialaisen päävalmentajan Alessandro Lodin alaisuudessa.

– Pilvi on erittäin älykäs ja tavoitteellinen nuori pelaaja. Minulla oli pitkä keskustelu hänen kanssaan, jossa kävi selväksi, että halusin hänen olevan osa uutta projektiamme.

– Pelaajat, jotka ovat nälkäisiä oppimaan enemmän, ovat niitä jotka haluamme. Pilvi ymmärtää tämän sitoutumisen merkityksen ja hän on erittäin mukava ja positiivinen persoona. Uskon todella, että hän kuuluu tänne, naisten maajoukkueen apuvalmentajana vuonna 2017 toiminut Lodi kommentoi.