Suomen mestari Lymareva-Flink piipahtaa taas Filippiineillä

0
Lena Lymareva-Flink (oik.) oli tärkeä palanen LP Viestin mestarijoukkueessa.

LP Viestissä runsas kuukausi sitten lentopallon naisten Suomen mestaruuden voittanut Lena Lymareva-Flink siirtyy kesän ajaksi Filippiinien liigaan. Hän edustaa Pacific Town Army -joukkuetta.

Liiga alkaa ensi viikolla ja päättyy heinäkuun puolivälissä. Tällä kaudella samaisessa liigassa pelaavat kotimaan mestaruusliigakentiltä viime kaudelta tutut, LP-Vampulaa edustanut Kia Bright ja WoVo Rovaniemen Jenelle Jordan.

Kuvio on tuttu jo viime vuodelta, jolloin Lymareva-Flink pelasi filippiiniläisessä Petro Gazz Angelsissa. LP Viestiin hän siirtyi ennen joulua ja voitti siis mestaruuden, joka oli hänelle Suomessa toinen. Kausien 2016–2018 aikana ukrainalainen pelasi Turkin kakkosliigaa ja piipahti keväällä 2017 myös Italian A2-liigassa.