Suosittu näytelmä hoitokodin arjesta saapuu vierailulle Salon teatteriin

0
Hoitokodin asukkaat järjestävät kahvitusta Suomen Kuvalehden toimittajalle Meeri Metsälle (vas. Sirpa Valtanen). Toimittajan vieressä istuu hoitokodin johtaja Raija Papu (Eeva Heurlin), Sikuri (Sirpa Rajala), Margareetta (Tepa Karmavalo), Mirjami (Maire Lindström) ja Ulpukka (Anneli Silvander). Kuva: Merita Seppälä

Paimion opiston eläkeläisten teatterikerho vierailee esityksellään Hoitokoti Onni Salon teatterissa.

Luvassa on kaksi esitystä, joista ensimmäinen on jo loppuunmyyty.

Mukana on 11 harrastajanäyttelijää, joista suurin osa on elämänsä ensimmäistä kertaa näyttämöllä. Esitystä elävöitetään livemusisoinnilla. Pianoa soittaa näytelmän käsikirjoittaja ja ohjaaja Merita Seppälä.

Hoitokoti Onni on tarina hoitokodin arjesta ja etenkin ystävyydestä. Kehuttu näytelmä on ehtinyt jo vetää salit täyteen Paimiossa sekä Turun Nuoressa Teatterissa.

Hoitokoti Onni, 21. ja 22.5. Salon teatteri