3×3-koriksen SM-kiertueen osakilpailu lauantaina Salossa – Salo Streetbasket houkuttelee paikalle yhteensä 57 joukkuetta

0
Salo Streetbasket pidetään seitsemännen kerran. Kuva viime vuoden tapahtumasta.

Lauantaina seitsemättä kertaa Vilppaan järjestämän Salo Streetbasketin suosio pysyttelee vakaana. Tänä kesänä turnaukseen on ilmoittautunut 57 joukkuetta eli jopa pari joukkuetta enemmän kuin viime vuonna.

Tällä kertaa eri sarjoja on yhdeksän, joista keihäänkärkenä miesten ja naisten 3×3-koriksen SM-kiertueen toinen osakilpailu. SM-kiertue käynnistyi viime sunnuntaina Helsingistä, ja se jatkaa matkaansa vielä Salon jälkeen Lappeenrantaan, Tampereelle, Ouluun, Poriin ja Jyväskylään.
Finaaliturnaus on ohjelmassa Espoossa 17. elokuuta Koripalloliiton 80-uotisjuhlaturnauksen yhteydessä.

3×3-koriksen Suomen mestaruudet ratkotaan nyt toista kertaa. Myös viime vuonna kiertue oli mukana Salo Streetbasketissa. 3×3-koris näyttäytyy suuremmalle yleisölle ensi vuoden Tokion kesäolympialaisissa.
Salo Streetbasketissa 3×3-korista pelataan kahdella virallisella pelikentällä.

7. Salo Streetbasket jäähallin parkkipaikalla lauantaina kello 10-17.

Salo Streetbasket 2019
Sarjat
Miesten 3×3
Naisten 3×3
Miehet kunto/kilpasarja
Sekasarja
U19–U16-tytöt
U16-pojat
U14-pojat
U14-tytöt
08–09 pojat kilpasarja