Lippuhinnat laskevat Paimio–Turku -linja-autoliikenteessä

0

Paimion ja Turun välisessä liikenteessä kokeillaan 1.7.2019 lähtien alennettuja hintoja ja uutta arvokorttituotetta.

Kokeilun aikana seurataan, miten hintojen alentaminen vaikuttaa matkustusmääriin. Paimiolaisten aikuisten ja lasten kertalippuihin tulee 10 prosentin hinnanalennus. Uutena matkustustuotteena käyttöön otetaan arvokortti, josta on omat versiot aikuisille, nuorille (12–19 v) ja lapsille (4–11 v). Aikuisten arvokorttimatka on 20 prosenttia, nuorten 30 prosenttia ja lasten 60 prosenttia halvempi kuin aikuisen kertamatka. Lippuvalikoimassa säilyy myös Matkahuollon seutulippu, joka mahdollistaa matkustamisen Paimion ja Turun välillä sekä vaihtomatkustamisen Föli-alueella.

Uutta on myös mahdollisuus maksaa pankkikortilla. Asiakkaat voivat 1.7.2019 alkaen maksaa matkan ja ladata kausi- tai arvokortit pankkikortilla.

Liikenteen reitit ja aikataulut säilyvät pääosin nykyisen liikennöinnin kaltaisina. Reitillä liikennöi jatkossa viisi teliautoa ja yksi tavallinen linja-auto. Tarkoituksena on varmistaa istumapaikkojen riittävyys ruuhkaisemmissakin vuoroissa. Aikataulussa säilyvät myös aamun ja iltapäivän nopeat moottoritievuorot Paimiosta Turkuun ja takaisin. (SSS)