Lohkokärki loittonee Wilppaalta

0
Keltamusta Wilpas oli yksittäisissä tilanteissa TPK:ta korkeammalla, mutta kokonaisuutta hallitsivat turkulaiset.

Salon Wilpas joutui tahtomattaan tarjoamaan Turun Pallokerholle poispääsyä syöksykierteestä. Turkulaiset olivat hävinneet jalkapallon miesten Kolmosen Länsi-Suomen lohkossa kahdeksan ottelua peräkkäin, mutta hakivat perjantai-iltana Salon Urheilupuistosta pelitapahtumiltaan tasaisen avauspuoliajan jälkeen peräti 4–0 (2–0)-voiton.

Vastaavasti Wilpas on nyt pelannut viisi ottelua ilman voittoa. Tämä merkitsee sitä, että lohkon kärki alkaa loittoontua salolaisilta. Välitön mahdollisuus eron kaventamiseen koittaa ensi viikon keskiviikkona, kun ykkösjoukkue Peimari United isännöi omalla Hakkispaanallaan Wilpasta.

Alkukaudella erinomaisessa terveystilanteessa edennyt Wilpas on kohdannut kesäkuun aikana vaikeuksia pelaajistossaan. Viime viikolla Maskun vieraana salolaiset aloittivat erinomaisesti, mutta väsymys alkoi vaivata tasapeliin päättyneen ottelun lopussa.

Kun kauden ensimmäisissä otteluissa joukkue joutui tai sai jättää terveitä pelaajia kokoonpanon ulkopuolelle, oli TPK:ta vastaan vaihtopenkillä vain viisi pelaajaa. Heistäkin kaksi otettiin hätäavuiksi kakkosjoukkueesta.

Wilppaalla on pelaamatta Peimari United -kohtaamisen lisäksi vielä kotipeli Åland Unitedia vastaan ennen kolmen viikon mittaista keskikesän sarjataukoa.